НАЧАЛОСЕЗОНЪТКЛУБЪТИСТОРИЯ МУЛТИМЕДИЯ

За сайта

Настоящият сайт и форумът към него са създадени през лятото на 2005г., в отговор на нарасналия интерес към представителния футболен отбор на град Сливен след промоцията му в Източната "Б" група. И до момента sliven-fc.com е единственият сайт, посветен на ОФК Сливен, затова често е сочен като "официален" в редица наши и чужди портали, макар да не е свързан и да не ангажира по никакъв начин клуба.

За 9 години, siven-fc.com е преработван неколкократно и съкращаван до актуална информация, за последен път през ноември 2013г. В момента съдържа резюме на историята на клуба и последните няколко сезона в професионалния футбол, статистически справки и видео репортажи от срещите на Сливен в "А" група в перида 2008 - 2011г. Добавянето на новини ще се свежда единствено до по-значими такива и свързани с битието на отбора като цяло в (засега) аматьорските групи.

За сайта - Връзки - Форум - Facebooksliven-fc.com е неофициален и независим сайт. Съдържанието му не обвързва ОФК Сливен 2000 по какъвто и да било начин.
© 2005 - 2014, sliven-fc.com. При използване на материали от сайта позоваването на източника е задължително!